Voorgaande projecten

Voorgaande projecten verschillen van kleine zelfstandigen tot grotere bedrijven. Dit zijn enkele van de door Optiion gemaakte website. 

De nummer 1 in geuren. VM PURE is reseller van verschillende luxe merken als het gaat om geurkaarsen, geurstokjes en andere accessoires. Neem snel een kijkje op de website.

Bekend om zijn pure kwaliteit, maakt Jessy iedere dag nieuwe uitlaat systemen voor de meest exotische wagens van nu. Neem een kijkje tussen zijn projecten.

Schrijver handel & Transport is verantwoordelijk voor transport binnen Europa en verkoopt diverse machines en voertuigen.

Opkomende DJ/MC in Nederland genaamd Roano. Hij heeft al op verschillende grote podia gestaan zoals IKON Antwerpen, Summer festival, Concert at Sea en nog veel meer!

AGJ transport is een transportbedrijf gevestigd in Zeeland en is werkzaam in de Beton industrie, containervervoer en verhuur van voertuigen en aanhangwagens

Zoef en Zorg houdt zich bezig met het begeleiden van mensen naar specialisten, zorgverlener maar is er ook voor gezelschap om zo eenzaamheid te bestrijden.